Kezdjük az elején

 

Én egy igazi, törzsgyökeres budapesti lány vagyok, közülük is a vagány, talpraesett fajta, aki nem ijed meg a saját árnyékától.

1986-ban születtem, így olyan korban voltam fiatal, amikor még 30-40 Ft volt egy gombóc fagyi. Végignéztem az értékek és az elvárások folyamatos korcsosulását, keveredését, eltávolodását. Ez az oka annak, hogy nem csak egy A4-es önéletrajzot küldtem el Önnek Emailben.

Ebben a korban, 2017-ben egyre fontosabbnak tartom az igazi értékek megteremtését. Mi ugyebár a "papírok országa" vagyunk, ebből következik, hogy a papír önmagában kevés, ezért magamhoz kellett ragadnom az előnyt ezzel az oldallal, ami nem csak egy papír, hanem rólam szóló fontos tudnivalók tárháza, ami munkához segíthet.

Általános iskolába és gimnáziumba is Budapestre jártam, 18 évesen pedig jelentkeztem az ELTE - Bölcsészettudományok karára, amit tervezett időben el is végeztem. Fontosabb ugyanakkor az, amiről nincsenek papírjaim. Például, hogy 3 évig voltam szerkesztője egy ONLINE magazinnak, mert szerették, amiről és ahogyan írok. Mindenkinek van hobbija, nekem az írás az egyik. 

Véleményem szerint az a legszerencsésebb ember a világon, aki azt csinálja, amit szeret és még fizetik is érte.

 

Az egyetem után

Sajnos a bölcsész diplomával én sem nagyon tudok elhelyezkedni... Tudom, hogy sok mindenhez értek, tudom, hogy mekkora potenciál van bennem, milyen a munkamorálom, de azzal is tisztában vagyok, hogy nem feltétlenül ez a papír fog munkához juttatni.

Egyedül élni nehéz, főleg Budapesten. Kénytelen voltam különböző kávézókban, gyorséttermekben is munkát vállalni, hogy megéljek, de őszintén szólva nem álomélet, nem álommunka.

Jelenleg olyan stabil munkahelyet keresek, ahol emberekkel foglalkozhatok, de nem hamburgert sütök nekik. Bármilyen munka hatalmas előrelépést jelentene számomra. Front office, back office, ügyfélszolgálat, recepció, irodai asszisztens, ehhez hasonlók.

Fontos tudnivalók / kompetenciák

  • Angol középfokú vizsgám van, határozottan kommunikálok, nem vesznék el külföldön.
    Tapasztalatból tudom, hogy egy középfokú nyelvvizsgát meg lehet csinálni úgy, hogy az ember alig makog valamit az adott nyelven. De kérdem én, akkor mit ér, ha van róla papír? Nos, én viszont beszélek angolul. Akkor is beszélnék, ha nem lenne róla papírom.
  • B kategóriás jogosítványom van, sok éve vezetek, soha nem volt balesetem és egy kezemen meg tudom számolni, hányszor dudáltak rám életemben. Az arcukra nem emlékszem, az furcsa lenne...
  • Nem felejtek. Nem vagyok elefánt, csak ritka, ha bármire nem emlékszem, olyan vagyok, mint egy élő kalendárium.
  • Nem dohányzom rendszeresen, de időnként azért előfordul. Például hétfőn, kedden vagy a hét más napjain. Ugyanakkor munkában nincs rá szükségem és idegessé sem tesz, mint sok embert, ha nem gyújtok rá. Ha ez rossz pont, most azonnal leteszem a cigarettát!
  • Nem kések. Nem szeretek késni, mindenhova előbb érkezem és mindenkitől elvárom, hogy ne késsen, ha velem találkozik. Ez alól a főnököm kivételt képezhet.
  • Számítógépekkel barátságban vagyok, általában mindegyiket be tudom kapcsolni... Ez vicc volt (humorérzékre egy pont). ECDL vizsgám van, értek a szövegszerkesztéshez, Excelhez, PowerPointhoz, Outlookhoz és nem ijedek meg, ha fel kell telepíteni egy Windowst... Ez egy lánytól még akár furán is hangozhat, de mindegy, én értek hozzá.

Személyiségjegyek - gondolatok

 Szeretem, ha irodai környezetben dolgozhatok, de azt nem, ha egyedül vagyok ott. 
 Szeretem elvégezni a feladatot, amit kapok és ez nem idő függvénye. Valami vagy kész van, vagy nincs kész. 
 Szeretek olyan helyen dolgozni, ahol megbecsülnek, egy ilyen helyet én is megbecsülök. 

  Szeretem a karácsonyt, de nem szeretem a karácsonyt novemberben (főváros mindenhol).  
  Szeretek új dolgokat kipróbálni, de nem szeretem azokat az embereket, akik nem tartják tiszteletben a régi hagyományokat.  

 Nem szeretem, ha vasárnap zavarnak. Akárki, akármivel. A vasárnap egy szent nap, a családé, a pihenésé.
 Tériszonyom van, így a munkakörömben nem szerepelhet az ejtőernyőzés!!! 🙂
 Nem szeretem a ködös információkat. Sehol, semmilyen szinten. A kapcsolattartás számomra nem egyenlő a hideghívásokkal. 

A legkedvesebb számomra

Igazi állatbarát vagyok.

Több menhelynek segítettem már, hogy gazdit találjunk kitett kutyusoknak.

Szeretek  táncolni!

Főleg electro-swing zenére, imádom a korszak hangulatát! Azért nem mondanám, hogy minden mozdulatom aranyat ér (sőt...)

Imádok olvasni!!

Ha tehetném, egy könyvtárban élnék és folyamatosan regényeket, fantasy-t olvasnék. Vagy szívesen élnék Tolkien világában 🙂

Sorozatokat nézek.

Azt hiszem, ez igazán ki tudja kapcsolni az agyam, nekem ez a pihenés! A Doctor Who a mindenkori kedvencem.

Zárásként pedig csak annyit...

Kedves hirdető, kedves munkáltató!

Ha Ön ehhez a részhez ért, Ön már mindent elolvasott, ami ahhoz kell, hogy eldönthesse, szimpatikus vagyok -e, behívna -e beszélgetni a meghirdetett munkával kapcsolatban.

Itt az alkalom, hogy megköszönjem, hogy ellátogatott a Webönéletrajzom oldalára.

A motivációs levelemhez, hagyományos önéletrajzomhoz, valamint a papírjaimhoz és elérhetőségeim megtekintéséhez kérem, kattintson a gombra:


 

Ez egy választható, megrendelhető sablon a Webönéletrajz.hu oldalról.