Kreatív önéletrajz készítése - Ne legyen egy a tömegből!

Kreatív önéletrajz készítése

Mitől lesz kreatív az önéletrajzod?

Kreatív önéletrajz, más szóval: ötletes, leleményes.

Az A4-es lap kategóriába nehezen fér bele. Maximum, ha színes, szerkesztett, megrajzolt önéletrajzról van szó.

Ha kreatív önéletrajzot szeretnél, azt érdemes kitűzni célként, hogy olyat készíts, amihez hasonlót a HR-es még nem látott. Az újító hajlam, az újszerű megoldások kreativitást sugallanak, aki az önéletrajzodat nézi, szintén úgy fogja gondolni, kreatív voltál.

Mutatok neked pár ilyen kreatív önéletrajzot…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érted a lényeget?

Egyik sem hétköznapi, nem egy fekete-fehér címke, amin a neved szerepel, hanem egy termékbemutató, egy „csomagolás”. Érdemes elolvasnod a Jó önéletrajz eladja magát című cikkünket, ha ezt nem értetted.

A „mindenki másképp csinálja” szlogen itt nem működik. Tulajdonképpen mindenki ugyanúgy csinálja. Ugyanolyan semmilyen formájú, kinézetű, szerkezetű önéletrajzok születnek a legtöbbeknél.

Ebből a formalitásból kitörni néha kockázatos, viszont többnyire megéri. Ne ess abba a hibába, hogy egy leszel a tömegből!

Kreatív önéletrajz például a webönéletrajz is.

Miért? Mert újszerű és még kevésbé ismert. Így, a webönéletrajzzal való jelentkezések legtöbbje pozitív választ kaphat, a jelentkező kreativitásának köszönhetően.

Összefoglalva:

Ha kreatív önéletrajzot szeretnél, felejtsd el azt a formát, stílust, ahogy eddig a saját önéletrajzodra gondoltál és készíts valami merészet, valami újszerűt. Vagy bízz meg minket, hogy készítsünk neked webönéletrajzot!

 

Infó róla: Webönéletrajz

Csatold a saját webönéletrajzod a jelentkezésedhez és növeld meg az esélyeidet, hogy felvegyenek a vágyott állásra! A Webönéletrajz segít neked ebben!