Mi a dolog menete?

Mi történik, ha megrendelek egy webönéletrajz csomagot? Hogyan tovább?

Hogy zajlik az önéletrajz készítés, a motivációs levél írása?

Először is, a megrendelést azonnal visszaigazoljuk, majd 1-2 munkanapon belül fel fogjuk venni veled a kapcsolatot telefonon és email-ben is.

Egy 2-3 órás  Skype beszélgetés keretében megbeszéljük a részleteket, például beszélgetünk az eddigi munkáidról, az eddigi életedről és közösen kialakítjuk, mi szerepeljen az oldaladon. Ha meg akarod gyorsítani a folyamatot, az általad választott 3 fényképet el is küldheted a jelentkezéseddel egyidőben.

A jó önéletrajz, illetve a professzionális önéletrajz feltétlenül tartalmaz személyes elemeket, amik egyedivé teszik a jelentkezőt, egyedivé tesznek téged!

Viszont ez nem csak egy jó vagy professzionális önéletrajz. Hanem egy egyedi és minden tekintetben újszerű, modern önéletrajz, ami tükrözi a valódi értékeidet és munkát szerez neked!

Nem kell készülnöd semmire, csak őszintén válaszolnod a feltett kérdésekre, ebből alakítjuk majd ki az oldalt. Természetesen, minél több dolgot mondasz el és minél több konkrét kérésed/elképzelésed van, annál egyszerűbb lesz a közös munka.

Ne felejtsd el, a munkatársaink azért vannak, hogy segítsenek neked és elkészíthessék a Te teljesen egyedi, saját webönéletrajzod.

Ha mindent megbeszéltünk, elég információt gyűjtöttünk és megvannak az általad választott fényképek is, elkezdünk dolgozni az oldaladon. Lassan elkezdődhet az önéletrajz készítés és motivációs levél írása.

Sablontól (önéletrajz mintától) és szöveges anyagtól függően, akár 2 hét is lehet, mire elkészül. Az önéletrajz mintákat itt találod.

Ha sürgősen szeretnéd, hogy legyen webönéletrajzod, lehetőséged van extra gyorsaságot kérni a megrendelésnél, hogy felgyorsítsd az önéletrajz készítés folyamatát.

Erről részletesebben itt olvashatsz.

–Tovább az árakhoz–