Újszerű önéletrajzot szeretnél?

Foglalj helyet... Mit tehetünk érted?

Röviden: segítünk, hogy sokkal több esélyed legyen munkát kapni.

Mi a Webönéletrajz? Egy modern, egyedi, online önéletrajz, ami előnyt jelent számodra, bármilyen munkára is szeretnél jelentkezni.

Ez az oldal teljesen egyedi és kizárólag rólad szól. Bármit beleírhatunk, amit úgy gondolsz, érdemes lenne, hogy tudjon az a személy vagy cég, akinek az álláshirdetésére jelentkezel.
– Egy hagyományos, A4-es, fényképes önéletrajzból kiderül, hogy ki vagy?
– Kiderül, milyen a munkamorálod, mennyi mindenhez értesz és miért Te vagy az az ember, akinek meg kellene kapnia az állást? Sajnos, jó eséllyel nem derül ki.

Az elmúlt 10 évben észrevettük, mennyi különbség van az önéletrajzokban szereplő információk és a valóság között.

Ugye Te is tudod, hogy arányaiban a legtöbb munkakeresőnek diplomája van?

Ugye azt is tudod, mennyi különbség van hivatalos, bejelentett munka, illetve ténylegesen elvégzett munka között?

Mi a Webönéletrajzodat úgy készítjük el, hogy minden olyan információt tartalmazzon rólad, amit egy hagyományos fényképes önéletrajzba nem tudnál hova beleírni. Minden olyat, ami hozzásegít Téged ahhoz, hogy megismerje a valódi értékeidet a hirdető és ezáltal Téged válasszon! 

Egyedi önéletrajz + Modern önéletrajz
= Webönéletrajz

Biztos Te is tudod, hogy hiába minden papír, ha az ember nem ért ahhoz, amit csinál. A Webönéletrajz célja az, hogy a munkáltatók a munkakeresőt tudása, képességei alapján értékeljék és válasszák ki, ne az alapján, van-e valamilyen papírja, vagy nincs.

Ez teljesen személyes jellegű szolgáltatás, nem tömegcikk. Itt minden egyes jelentkező fontos és egyedülálló a számunkra. Ha megtisztelsz minket a bizalmaddal, mindent megteszünk, hogy a végén elégedett legyél a Webönéletrajzoddal: a saját modern, egyedi, online önéletrajzoddal.

A legnagyobb elismerést pedig az jelenti, ha Téged is hozzá tudunk segíteni a vágyott álláshoz.

Nézd meg, milyen sablonok, milyen csomagok közül választhatsz, és legyen Neked is egyedi, modern Webönéletrajzod! Kattints ide!