Üdvözlöm!

Oldal

A nevem Virágos Péter és ez az én Webönéletrajzom

Engedje meg, hogy megköszönjem, amiért ellátogatott az oldalamra. Ha Emailben kapta az oldal linkjét, az azt jelenti, hogy az Ön által meghirdetett állásra szeretnék jelentkezni.

Pár szóban arról, miért nem csak egy hagyományos önéletrajzot küldtem, mint sokan mások:

…véleményem szerint egy A4-es lap, azaz egy normál – mezei önéletrajz túl kevés, túl szimpla információkat tartalmaz a munkakeresőről ahhoz, hogy fel lehessen mérni az illető munkaképességét.

Ez az Önéletrajz-weboldal ezért készült el.

Itt megtalálhatók a papírjaim, előző munkahelyeim, hobbijaim, mit szeretek –
mit nem szeretek csinálni és már az oldal felépítése, szövege, amit most is olvas, teljesebb képet adhat arról, érdemes-e behívni egy személyes beszélgetésre Ön szerint, vagy sem. Remélem, hogy igen.

Hozzá kell tennem, nagy húzó erő volt az oldal létrehozásában a véleményem, miszerint az elvégzett iskolák, a “papírok” nem jelentik feltétlenül azt, hogy az illető ért egyáltalán bármihez is, hogy el tud látni egy feladatot vagy meg tud oldani bármilyen problémát.

Ezt az oldalt Ön csak abban az esetben láthatja, ha valóban úgy hiszem, a meghirdetett pozícióra feltétlenül alkalmas lehetek és szeretném is csinálni!

Ha összegezve szeretné látni a webönéletrajzot, az oldal tartalmát, kattintson a
“3) Kompetenciák és Összegzés” menüpontra.

Amennyiben a teljesebb, részletesebb bemutatkozás és jellemzés érdekelné, a menüpontokat fentről lefelé haladva érdemes elolvasnia. Köszönöm!

<Első oldal – Életút>